Onze gastouders

Op deze pagina stellen we graag enkele van onze gastouders aan u voor.

Marion van Maanen, Monnickendam
“Veiligheid, samen (buiten) spelen en samen delen”

Dit zijn voor mij de drie belangrijkste punten voor goede gastouderopvang. Een kind is immers jullie grootste geschenk en daar wil ik graag goed voor zorgen. Door de verschillende leeftijden van de kinderen bij mij worden de kleintjes geholpen door de oudere kinderen. Hierdoor leren ze spelenderwijs te delen en daarbij is het nog gezellig ook.
Tien jaar geleden ben ik begonnen als gastouder omdat werken met kinderen mij verrijkt. Kinderen zijn heel open en puur en kunnen mij ook veel leren. Ik vind het fijn om voor kinderen te zorgen en krijg er veel waardering voor terug. Het liefst ben ik buiten en ik geef de kinderen daarom veel ruimte om buiten te spelen. Als het weer het toelaat ga ik graag naar de speeltuin of loop naar de schaapjes en de koeien met hen.
De samenwerking met Gastouderbureau Waterland verloopt prettig. Het bureau is gevestigd in Monnickendam en de mensen die daar werken zijn zeer goed bereikbaar als de ouders en of ik vragen hebben. Verder spreken wij elkaar regelmatig over hoe de opvang verloopt en over de samenwerking met ouders.
Als uw interesse in mijn gastouderopvang gewekt is, kom dan gerust eens langs om een dagdeel mee te kijken.

Met vriendelijke groet,
Marion van Maanen
Echtgenote van Frank en moeder van Anja (18 jaar)

Helen Voorneveld, Monnickendam
“Rust, ruimte en regelmaat”

Hallo, ik ben Helen Voorneveld . Ik werk al ruim 10 jaar als gastouder en daar heb ik nog geen dag spijt van. Het is elke dag weer een feest om met kinderen bezig te zijn. We doen een aantal activiteiten per dag op de leeftijd afgestemd. Van voorlezen, zingen, dansen, knutselen zoals verven, tekenen, knippen, plakken enz. Ook buiten spelen in onze fijne tuin of in de speeltuin.
Ook de drie R’s zijn belangrijk rust ,regelmaat en reinheid .de kindjes kunnen ook heerlijk hun slaapje doen. Gezellig samen aan tafel de lunch gebruiken is ook een dagelijks ritueel.
Ik heb mijn diploma’s M.D.G.O V.Z., kinder E.H.B.O, en sta ingeschreven in het landelijk register.
De samenwerking met gastouderbureau waterland verloopt heel fijn. Je kunt altijd bij ze terecht.

Met vriendelijke groet,
Helen

Nies ten Bosch, Broek in Waterland
“Kinderopvang in een vertrouwde oppas omgeving”

’T Kidzzmolentje biedt professionele en kwalitatieve kinderopvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De gastouderopvang vindt plaats in een veilige, warme en  huiselijke sfeer waarin persoonlijke aandacht voor ieder kind optimaal gewaarborgd wordt.

Waarom ’T Kidzzmolentje?:

  • 10 jaar gecertificeerd professionele ervaring met de doelgroep 0-4 jaar
  • Erkend gastouder en aangesloten bij een professioneel gastouderbureau. U kunt dan ook in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag
  • Maximaal 6 kinderen per dag
  • Een gevarieerd dagprogramma
  • Openingstijden op maandag t/m donderdag, de woensdag in overleg, van 7.15 – 18.15 uur

Nieuwsgierig of geïnteresseerd? Voor meer informatie sta ik u graag te woord en bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij ’T Kidzzmolentje in Broek in Waterland!

Angela Zwarthoed, Edam-Volendam
“Liefde voor de kinderen”

Hallo, ik ben Angela Zwarthoed. Ik werk al ruim 5 jaar met veel plezier als gastouder.
Ik doe allerlei activiteiten met de kinderen zoals knutselen, binnen- en veel buiten spelen en nog veel meer.

Ik ben geopend op de maandag en de donderdag.

Ik werk sinds mijn start samen met gastouderbureau waterland omdat ze zowel mij als gastouder maar ook ouders zeer goed helpen.

Met vriendelijke groet,

Angela

Edith Wante, Edam-Volendam
Alida Schokker, Volendam
“Kleinschalige opvang”

Hallo, ik ben Alida Schokker. Ik werk sinds kort als gastouder en vind het geweldig om uw kind zo optimaal mogelijk op te laten groeien. Ik kies er bewust voor om maximaal op 4 kindjes te passen omdat ik ze dan alle aandacht kan geven die ze verdienen. Ik ben natuurlijk in het bezit van de benodigde diploma’s.
De samenwerking met gastouderbureau waterland verloopt prima. Het is een kleinschalig gastouderbureau waardoor ze zeer betrokken zijn en een goede ondersteuning verlenen.

Met vriendelijke groet,
Alida