Voor gastouders

Gastouder bij Gastouderbureau Waterland

De één doet het om haar brood mee te verdienen, de ander omdat het om haar eigen kleinkind gaat. Eén ding hebben onze gastouders met elkaar gemeen: liefdevolle aandacht en plezier in het omgaan met hun oppaskinderen.

We zijn een regionaal gastouderbureau en werken al sinds 2007 samen met een aantal gekwalificeerde maar bovenal liefdevolle gastouders in onze regio. We zijn bewust een kleinschalig gastouderbureau waardoor we via persoonlijk contact en korte communicatie lijnen tot een prettige en langdurige samenwerking komen met onze gastouders en ouders. Qua bemiddeling richten wij en onze gastouders zich dan ook vooral op de gemeenten Waterland en Edam-Volendam.

Wanneer u al gastouder bent geweest en/of eventueel gastouder zou willen worden neem dan even contact met ons op. Wij willen in principe heel graag met u samenwerken. Wanneer de kennismaking tussen U en ons bij beide een goed gevoel geeft melden we u aan bij de gemeente als gastouder.

Natuurlijk verzorgen wij met veel plezier het bemiddelen tussen u en ouders. Daarnaast zorgen we voor een professionele administratieve ondersteuning. Als gastouderbureau verzorgen we ook veel taken achter de schermen. Dit heeft voor U als voordeel dat U zich kunt richten op de opvang van kinderen waar wij als gastouderbureau de vaak wettelijke verplichte zaken voor U en ouders regelen.

Professioneel gastouder worden? Neem even contact met ons op
Als u graag met kinderen werkt en dit wilt combineren met uw gezin en huishouden, is werken als gastouder een ideale combinatie!