Voor ouders

Een tweede ‘thuis’

Als werkende ouder wil je vooral één ding: een goede en betrouwbare opvang voor je kind.
Een plek waar je kind zich thuis voelt, waar het veilig is en waar het de aandacht krijgt die het nodig heeft. Veel ouders kiezen daarom voor gastouderopvang; een vertrouwd persoon die het leuk vindt om met kinderen te werken. Vaak is dat iemand die zelf jonge kinderen heeft en op deze manier werk en zorg combineert. Natuurlijk kunnen dat ook oma en opa of de buren zijn.

Gastouderbureau Waterland probeert voor u een gastouder te vinden die aansluit bij uw wensen en ideeen omtrent de opvang en verzorging van uw kinderen.

Wij werken samen met gekwalificeerde gastouders die u kind zo goed mogelijk willen verzorgen en zich met hart en ziel inzetten om het uw kind naar de zin te maken. Wij helpen u natuurlijk ook om oma (of ander familielid of kennis) gastouder te kunnen laten worden.

Betaalbare vorm van kinderopvang en een hoge kwaliteit
Gastouderopvang is een erkende vorm van kinderopvang. Wanneer u zich aansluit bij ons gastouderbureau bent u verzekerd van kwaliteit tegen een zeer betaalbaar tarief. Natuurlijk komt u als ouder in aanmerking voor kinderopvangtoeslag wanneer u gebruik maakt van gastouderopvang.